Alignment – digital nedladdning – Del 4 i The Pleiadian Suite – svenska

kr 95.00

Mina nedladdningspaket innehåller albumens alla sånger i mp3-format. En 12-sidig pdf med text och bilder från omslaget. Info om inspelning och de andra albumen i The Pleiadian Suite, bakgrunden och språket. Med foton, recensioner och kommentarer.

SKU: digitalcd_alignment_sve Category:

Description

Eter – Healing – Meditation

UNT 29/10-2010 :
”VÄRLDSMUSIK – Upplandsbekanta Malou Berg fortsätter att utforska musikaliska gränsområden på det fjärde albumet i hennes plejadiska svit. Nu med sånger på eget språk, som hon belönats med Ordfestivalens ordpris för. Den här gången utgår Malou Berg ifrån den uråldriga Solfeggioskalans tonsteg, i samarbete med den franske slagverkaren och multiinstrumentalisten Xavier Desandre Navarre.”

Alignment är det fjärde albumet i Malou Bergs banbrytande Plejadiska svit. År 2009 belönades Malou med Ordfestivalens Ordpris för sitt språk i den här sångsviten. Samma år inbjöds Malou som huvudartist till Sydkoreas stora HwaEom Spirit Music Ritual festival att framföra musik från Hoya, som har rönt stor internationell uppmärksamhet.

Musiken i Alignment för lyssnaren till nya världar som inspirerar, lyfter och befriar på ett magiskt sätt, i en musikalisk regnbåge av sång och klanger från tibetanska skålar och kristallskålar, pulsen av trummor och mjukt dansande melodier. Ett album som både är meditativt och spännande.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alignment – digital nedladdning – Del 4 i The Pleiadian Suite – svenska”

Your email address will not be published. Required fields are marked *