Alignment – digital nedladdning – Del 4 i The Pleiadian Suite – svenska

kr 95.00

Mina nedladdningspaket innehåller albumens alla sånger i mp3-format. En 12-sidig pdf med text och bilder från omslaget. Info om inspelning och de andra albumen i The Pleiadian Suite, bakgrunden och språket. Med foton, recensioner och kommentarer.

Artikelnr: digitalcd_alignment_sve Kategori:

Eter – Healing – Meditation

UNT 29/10-2010 :
”VÄRLDSMUSIK – Upplandsbekanta Malou Berg fortsätter att utforska musikaliska gränsområden på det fjärde albumet i hennes plejadiska svit. Nu med sånger på eget språk, som hon belönats med Ordfestivalens ordpris för. Den här gången utgår Malou Berg ifrån den uråldriga Solfeggioskalans tonsteg, i samarbete med den franske slagverkaren och multiinstrumentalisten Xavier Desandre Navarre.”

Alignment är det fjärde albumet i Malou Bergs banbrytande Plejadiska svit. År 2009 belönades Malou med Ordfestivalens Ordpris för sitt språk i den här sångsviten. Samma år inbjöds Malou som huvudartist till Sydkoreas stora HwaEom Spirit Music Ritual festival att framföra musik från Hoya, som har rönt stor internationell uppmärksamhet.

Musiken i Alignment för lyssnaren till nya världar som inspirerar, lyfter och befriar på ett magiskt sätt, i en musikalisk regnbåge av sång och klanger från tibetanska skålar och kristallskålar, pulsen av trummor och mjukt dansande melodier. Ett album som både är meditativt och spännande.