Hemsidan uppdateras

Hemsidan görs om. Har du märkt det? Det ser annorlunda ut nu. Men det är en bit kvar innan det är klart. ja, det är mycket material på min sida. Fast det kan tyckas så lite.. och tusen och en detaljer att ordna med. Ole the webmaster har händerna fulla!
Idag har jag suttit och gjort audioklipp på Den Inre Vägens sånger och sen omvandlat dem till mp3-filer. Det tar nästan alltid mycket längre tid än jag tror. Jag är en sann tidsoptimist 🙂

GRATIS LÅTAR ATT LADDA NER!
Har du förresten upptäckt att det finns hela låtar att ladda ner gratis från Lyssna och titta-sidan? Åtminstone en från varje album ska det vara. Allt är inte klart, en bit kvar.. Håll utkik.
Check it out!

Melodifestival-bidrag.. dags!
Det är Melodifestivalen som dansat på mitt bord idag. En låt som jag skrev redan på 70-talet, ja tänk dig det du!! hahaha 🙂 och som under årens gång försetts med flera olika texter, fått olika arr-kläder <—- men inte trivts med det något vidare. Senaste varianten var att göra den mer gospel. Men det är ju bara en enkel 60-talsdänga.. det gäller att känna sitt ursprung, var energin ligger. Imorgon sätter jag mig med Mattias, så får vi se om vi göra något för att ta tillbaka låten till det den egentligen är. I år ska alla låtar laddas upp på SVTs sajt, senast på måndag vid midnatt. så tiden rinner återigen iväg..

Hittat mixen på ”Nu faller ljuset in i mig”-LPn
Alla originaltaperna från inspelningen är borta, skivbolaget har slängt dem för kanske 20 år sen? Jag har haft mixband, som har förts över digitalt. Härligt, har ju bara haft LPn, som låter lite knastrig och mysigt hemtrevlig, men ingen vidare ljudkvalitet..

Fast nu har jag varit väldigt duktig och arbetat glatt (nåja) och villigt (tjaaa.. jorååå) men i varje fall varit engagerad (japp, där satt den!) hela dan, så nu kan jag avsluta framför datorn, luta mig tillbaka med en god kopp te med massor av honung, vilket är skönt för halsen. <— börjar läka, vände inatt när jag gick in i änglarummet och ÄNTLIGEN gjorde mitt inre jobb (som jag slarvat med i flera dagar). Genast så samlade chakrorna ihop sig, radade upp sig och jag blev balanserad igen. Så lite gör så mycket. ME like!!

Goder natt alla. Det är en ny dag i paradiset imorgon.

Att det ska vara så himla svårt att vissla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *