Summering av Midem, dag 2

Jajamän här ska summeras och vändas och vridas på vareviga detalj, för att få fram ljus och glädje, i den mån de inte genast avslöjar sig :-)) Just idag kräver detta ingen ansträngning alls, då det ena efter det andra glittrat och strålat och skvätt glädje omkring sig.

Så vad har då hänt idag? Jag har haft 3 möten, varav ett kom alldeles oförhappandes..
VI börjar från början, först ett intressant möte med en CD/DVD tillverkare i baltikum. Vilka fina förpackningar de kunde göra och allt var möjligt att göra. (jag gillar den inställningen) Jag såg möjligheter och lösningar på funderingar jag haft (är inte redan det en rejäl glädjehöjare så säg?!) Efter mötet med Ausra, träffade jag BFM från USA.
BFM är en sk aggregator, dvs de ser till att material kommer upp online på massor av sajter för downloading (typ itunes och liknande). De hade ung 500 st. Rod tittade på mig och frågade ”jag har kollat och du finns inte någonstans online. Varför ligger inte du uppe, så att de runtom i världen, som är intresserade och söker på din typ av musik får en chans att hitta dig och upptäcka din underbara musik??
Vad svarar på sånt? En så fin komplimang dessutom.
Nu ska du veta att Rod och jag möttes på Midem för 2 år sedan, då representerade han ett New Age-bolag och vi fick genast kontakt. Han blev förtjust i min musik redan då. Så det var med stor glädje jag återsåg honom. Nu kanske det ser ut att kunna lösa sig på ett bra sätt. Jag har hellre avtal med någon jag känner och gillar än med en som känns främmande för mig.

Efter dessa 2 möten var jag nöjd och tillfreds. Då kommer en delegat som också åker med Svenskmontern (dvs Export Music Sweden) och han berättade att de plattor han hade fått av mig för nåt år sedan rullade i hans Cd-växlare och att han tyckte mycket om dem. Så kom han med ett förslag på en julskiva, förklarade hur han tyckte att jag skulle göra den och förklarade varför den skulle göras så. Och där satt jag och bara tog in alltihop, en kvarnsten föll från mina axlar för han presenterade en lösning på ett dilemma som jag inte hade kunnat lösa själv..

Fattar du att jag blev glad, upprymd och inspirerad? Tja, det är sånt som händer i livet. De glada, inspirerande stunderna verkar föröka sig, när jag fokuserar på dem.

Jury Krytiukoch här är Jury Krytiuk, förläggaren från Canada, som jag dinerade med igår. Sällan möter jag en så positiv och glädjefylld person. Man blir glad och upplyft, humor har han också (naturligtvis. En glad person har humor.. hihi 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *