Hoya – tack stråkmusiker för idag

Här har vi klippt början och det orsakade lite problem för stråkmusikerna och deras noter. Men det löste sig, Lasse gav tecken till Tormod när tempot börjar. och så var låten igång. Tjohej!

intonationen är inte riktigt helt okej ihop med inspelningen. Lasse ändrar klockan 4 cent, så att det ska funka igen. Kontrabasisten är klar med sin del, så han packar ihop, klär på sin kontrabas det skyddande fodralet och åker hem. Stråkmusikerna har ytterligare en halvtimme i studion. Hur mycket hinner vi på en halvtimme..?

Tormod snackar med stråkmusikerna om morgondagens inspelning medan Lasse sorterar noterna.
Jahapp, dags att resa på sig och gå hem. (1e cellisten har en underbar ton som går rakt in i hjärtat på mig.) Tack för idag, vi ses klockan 10 imorgon.

Klockan har blivit 15 och nu har stråkarna gått hem.
Tormod och Lasse går igenom och kommenterar dagens inspelningar. Sånt som är bra, Tormod älskar Lasses sound och Lasse besvarar det med att plussa för Tormods arr. Vilken kombination.. och ihop med mina låtar blev det bingo och kärlek vid första ögonkastet 🙂

Efter genomlyssningen ska det editeras

Micke är Lasses assisterande tekniker. NU är det time att editera, klippa och klistra och förbereda låtarna inför morgondagens stråk-inspelningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *