Online Marketing – föreläsning i högt tempo

Mailet berättade om en föreläsning/kurs om Online Marketing.
Det spratt det till i mitt hjärta, klickade till, hoppade runt; jaaaaaa!!! 🙂 Det är precis den info jag behöver just nu, hur jag kan arbeta med min musik på nätet, vilka vägar som finns, vilka verktyg jag ska använda mig av. Jubel och klackarna i taket! Anmälde mig direkt, ändrade tom mixdag med Nilento för att kunna vara med på föreläsningen.
Föreläsaren var Mona Fimreite från Phonofile. Hon såg lite avslappnat cool ut, men skenet bedrar, för jisses vilket tempo hon höll från start. Jag störtöversköljdes med så mycket info, och i ett så högt tempo, att jag hann inte med alls. Om jag hade trott att jag visste en hel del om nätmarknadsföring, så slogs det lilla lilla kunnandet helt i spillror, när hon pratade om verktyg, som vi väl alla hade arbetat med? (inte jag iaf, hade aldrig hört talas om de flesta av dem) Den här vägen jobbar ni kanske redan med? (eeeeh) här är en jättebra ”Project Planning Tool”, vilka av er använder det? (oj finns det sådana, va bra!) och de här stegen går ni igenom, hur många arbetar med det här programmet? (vilket program sa du..?) jaa, du förstår.  Mona Fimreite föreläser om online marketing.Mona Fimreite föreläser om Online marketing.

 En ny värld öppnade sig för mig. Och den är sprängladdad med nya vägar, nya program, nya plattformar och nya verktyg. Jag önskar att vi hade fått förmiddagens pass (2 timmar) utspritt på en hel dag, för efter 1 1/2 timme hade jag fått en stadig huvudvärk. Och som topp på hjärnmoset, så kunde jag inte längre hålla mig vaken. Ögonen föll ihop hela tiden. håll ut håll ut håll ut!! Jag försökte verkligen, snart blir det paus! Du vill ju sååå gärna få veta mer om det detta!! Upp med ögonen nu! Upp Upp! det är bara en liten stund till. ..men det var som omöjligt.
Föreläsning med Mona Fimreite från PhonofileTextförfattaren Susanne Wigforss, som också var med, böjde sig mot mig och väste; och i eftermiddag blir det förhör!! Vi stirrade på varann i låtsad förfäran och såg det framför oss. ujuj, det förhöret skulle aldrig gå väl…
Så blev det äntligen lunchbreak och vi vandrade över Hötorget och slank in på Drottninghof. De hade riktigt goda fiskrätter och trevlig service. Och där stannade vi i 4 timmar och hade en otroligt trevlig eftermiddag. Det blev inte riktigt som jag planerat, men det blev himla fint. (och huvudvärken försvann efter nån timme)

IMG_4895 IMG_4861

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *