Stråkinspelning – efterdyning på kvällskvisten eller kanske snarare på nattkröken

Ett litet kvällsplockande bland bilderna. Stråkinspelningen är över. Dags att sova. Imorgon får jag träffa harpisten med det fantastiska namnet Delphine Constantin. Det låter som taget direkt ur en saga. Det ska bli underbart att få höra henne spela.

Tormod är nöjd och glad. Det rullade på över förväntan och hans arr klingade i hela huset.
Tormod är nöjd och glad. Det rullade på lätt och över förväntan och hans arr svävade runt, fyllde hela huset med välljud, klanger och övertoner och vibrerade i hela mig.
Nu är det äntligen klart.., en intensiv dag är över. Dags att gå hem, lägga sig ned och försjunka i förkylningens dimmor!
Nu är det äntligen klart.., en intensiv dag är över. Dags att gå hem, lägga sig ned och försjunka ner i förkylningens dimmor! Micke var verkligen inte frisk idag, men kämpade på.
Vänta lite jag måste kolla ett sms..
Vänta lite jag måste kolla ett sms..
Vi klarade det! Det tog en timme mindre än det var planerat för. Tjoho, rekord för dagen. Jihaaaaaa :-)
Vi klarade det! Det tog en timme mindre än planera. Är vi bäst eller..!?! Tjoho, rekord för dagen. Jihaaaaaa 🙂
alla har gått hem, stråkinspelningen är klar för dagen. nu ska allt plockas undan. Imorgon blir det harpa och körinspelning.
alla har gått hem, stråkinspelningen är klar för dagen. nu ska allt plockas undan. Imorgon blir det harpa och körinspelning och då blir det en helt annan setup för det..
Jorasatte, där satte vi den! Ingen sen kväll denna gång. Nöjd är mitt mellannamn!
Jorasatte, där satte vi den! Precis som jag tänkt mig det hela. Det blir ingen sen kväll denna gång. Nöjd är mitt mellannamn!
Malou.. eftertänksam och nöjd, inte slå-klackarna-i-taket-tjofaderittan-nöjd utan nöjd på det där stilla kvillrandet som känns långt inne i hjärtat sättet.
Malou.. eftertänksam och nöjd, inte slå-klackarna-i-taket-tjofaderittan-nöjd utan nöjd på det där stilla kvillrandet som känns långt inne i hjärtat sättet. Och mycket trött är jag också, syns det?

Nattinatti, vi ses imorgon.. nämen oj vad tiden sprungit iväg nu då!
Inte imorgon, vi ses senare idag.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *