AmaOna – digital nedladdning – del 3 i The Pleiadian Suite – svenska

kr 95.00

Det digitala paketet innehåller albumets alla sånger i mp3-format. En 12-sidig pdf med text och bilder från omslaget. Info om inspelning och de andra albumen i The Pleiadian Suite, bakgrunden och språket. Med foton, recensioner och kommentarer

Artikelnr: digitalcd_amaona_sve Kategori:

Vatten, rörelse, livlighet, känslor, livsglädje

AmaOna är det tredje albumet i serien The Pleiadian Suite där Malou Berg skapat sin egen gränsöverskridande världsmusik. Hon till och med sjunger på sitt eget språk, plejadiska, blandat med lyriska engelska texter. Musiken har sina rötter i det urtida med en doft av folkmusik. AmaOna är en musikfest som hyllar livet, människan och vår jord – allt förmedlat via Malou Bergs starka vackra röst. Det här är musik att må bra av och bli glad av.

Lite extra information: ‘Happy Feet Song’ spelades varje dag under Konståknings-VM i Scandinavium 2008. ‘Echo’ är med i Göteborgsmuséet Universeums digitala utställning ‘Dig It’ som gått i 3 år och Mikael Wiehe skrev en svensk text, Du är en värld att leva i, till AmaOna Mia lead me home som släpptes på singel hösten 2008.