Hawaii.. installerad

Först lite väder: Det är varmt här på Hawaii, men inte soligt. Molnigheten brer ut sig och det regnar en skvätt varje dag. Det är himla frodigt i detta tropiska klimat. Fuktigt och ljummet. tydligen är det så vädret är på Hilo-sidan av Hawaii, fuktigt, regnigt. Det är mer torrt och varmt på Kona-sidan.
Installerad; Häromdagen var jag in till Hilo och hämtade mina hyrgrejer.

Craig i musikaffären ringer runt efter ett midi interface

Keyboards, ställ, stativ, notställ. Dvs sånt jag inte ville ta med mig hemifrån. Min väska vägde ändå 24.5 kg..
Det tog lite tid att ordna med alla grejer, de lyckades skaka fram ett midiinterface från någonstans, som jag fick med mig också.

Craig på hyrfirman, kille med glimten i ögat. Han sa, om vi inte ville bli tagna som turister och bli robbade eller lurade etc. Så fort vi steg ur bilen eller någon tilltalade oss, skulle vi inte säga Aloha 🙂 utan bara skrika till; WHAT?!!!! med ilsken aggressiv underton.. Kanske skulle vi åka på stryk, men ingen skulle ta oss för turister iaf. hahaha 😉

Jag har möblerat om i ett av utrymmena och plockat upp min inspelningsutrustning, och fått igång det. Det tog lite tid, kändes skönt när allt fungerade och var klart. YES!! Äntligen.

Malou får igång grejerna, äntligen funkar midit också..

Nu är det min inre tid och arbetstid fram till 14. Så först ska jag snöra på mig skorna och gå ut på en promenad. Tänker så bra när jag går. Sen inre jobb. frukost. börja jobba.

Dags att ringa Kalei och Reynolds, de båda kahunas jag träffade förra gången jag var här. Det var ett milt uttryckt omtumlande möte, som förde in mig på en ny liten stig. vilket resulterade i mitt senaste album; Alignment. Ser fram emot ett nytt möte.

Välkommen till en ny dag i paradiset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *