1a repetition med de koreanska musikerna

Så äntligen möttes vi, de koreanska musikerna och jag. I en liten replokal, någonstans i Seoul, fanns 6 musiker och 3 körsångare. De hade några vanliga instrument såsom keyboard och gitarr + elbas, men mest av allt hade de traditionella koreanska instrument, oerhört vackra, utsirade med annorlunda spelsätt och klanger. Så det blir lite annorlunda klangbild och det är himla kul. Körtjejerna imponerade stort med sin uppsnappande uttalsförmåga.. jag menar U.Å.A.A. har ett väldigt svenskt och för dem svårt uttal.. men de sjöng på och det lät fint.

Frid hade fått en amerikansk accent, men det var också ok.. 😉
Frid funkade annars inte riktigt bra, vi får göra den lite annorlunda imorgon. Att göra den som på plattan, kräver lite annan sättning, och är dessutom helt onödigt. Plagiat är sådär kul… sådär bara ;-/ Roligare att se vilka förutsättningar vi har och använda dem på ett bra sätt, inte sant?? hihi 😉

Vi gjorde även SongHealing och den blir himla bra. Vi bestämde bara att kören och några av musikerna sjunger/ligger på ett B och så startar vi därifrån. Det blev fint tycker jag.

Vi repade även igenom de 2 gemensamma sångerna som Chium park skrivit, varav en som jag ska leda, en sång som sjungs på alla fredskonserterna på HwaEomsa som avslutning.

Sedan var repet slut
och vi gick till en kinesisk restaurang och åt sååå gott.
All mat är så god här.
Nu sitter vi på rummet, Anneli sticker av hjärtans lust
och nu ska vi strax titta på websidan om resan til Jeju island, dit vi ska efter HwaEomsa.

Nu måste det bokas och fixas.
Imorgon börjar repet kl 10.00.. Ooooooooo, lite tidigt för mig
Häpp, älskade människobarn
Livet är i sanning underbart