Midem 2012

Cannes, Frankrike.
Ja, så är man här igen. Jag kom 2 dagar före Midem drar igång. En gång i tiden var det världens största musikmässa, men den har minskat som så mycket annat. All slags musik och allt som hör till det, ryms i festivalpalatset även denna gång.

Denna gång tar jag det lugnt, mycket lugnt. Har hyrt en lägenhet, men den är ingenting att visa på bild precis… tyvärr är den ganska mörk, fönstren sitter högt eller har luckor för som inte bör dras ifrån. Det är gott om utrymme. Liten köksdel. Badrummet är allra bäst. Fräscht. Lägger upp bild senare.

Det fria trådlösa internetet visade sig inte funka och representanten för uthyrningen svettades en stund innan hon gick ut och köpte en dong. Och innan vi fick igång den. ”Det är bara att ansluta den, så går den igång av sig själv.” jorasatte… kanske inte direkt så enkelt. Hon var teknisk analfabet och jag som inte är det, jag begriper inte franska.. en blind leder en blind alltså.

Men till slut gick det igång och jag kom ut på nätet. Dock inte med mobilen. Dongen kopplade ju bara upp datorn. Jag ska klura på hur jag löser det. Jag är aldrig rådlös, men vissa svar tar lite längre tid än andra bara.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *