Oemotståndligt på Midem 2012

Natt på nya stället. Kallt inatt, har stått ouppvärmt sen oktober. Frös. Svårt att vakna. Inget dagsljus att tala om. Undersökte fönsterluckorna i sovrummet. Öppnade dem.. aaaaaaah ljus!!! LJUS!!! Jisses vad jag älskar ljuset. Allrummet är halvmörkt hela tiden och det är inte så mycket att göra åt det.

Jag hade låååååång förmiddag och kom till mässan först på sen eftermiddag. Förbereda inför imorgon, skala av usb-minnena som ligger förpackade i små små plastpåsar ett och ett. (skriver om dem senare..) Fyllde på stället. Det var stor succé förra året. Alla var som tokiga och slet åt sig minnena.

Det är dan före Midem. Bara lite folk som är där för att förbereda inför öppningen imorgon. Jag ställer upp stället för att kunna ta en bild. Jag hinner inte ens ta bilden, förrän en hand sticker fram och tar ett minne. Oemotståndligt helt enkelt...

Väl hemma slog jag på internetdelning på datorn, så att jag kom ut på nätet med mobilen. Och så kunde jag ägna mig åt min nya förtjusning wordfeud, utan att bygga på och ev närma mig kostnadstaket hos Telia.

Min högsta poäng hittills i wordfeud. (begriper inte hur poängen räknas, ibland räknar den det som står under bokstaven, ibland inte. Obegripligt, men kul iaf.) Spelar mot både dem jag känner och såna som jag inte har en aning om vilka de är.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *