Nu har jag gjort allt jag kan. Jag inväntar att trasslet på den digitala releasevägen snart ska fixas, så att den kan öppnas igen.

Trassel på release-vägen.

Märkeliga saker hända på den digitala release-vägen. Påfartsvägen är avstängd! Vad är det som händer?

Det är märkligt, men också intressant på något sätt. Jag har lagt upp 3 digitala singlar från Lightsongs-boxen. Först var det EMIO, den kom ut när den skulle. Landade fint på Spotify och andra streamingplattformar. Då la jag upp 2 till singlar; ANOWA och YANA YANA. De skulle ha släppts i april respektive i mitten på maj. Men då tog det tvärstopp. De ligger uppe på The Orchard, redo att åka ut på singelresa, men si det blev inget av med det. De ligger där de ligger. Alla fält är korrekt ifyllda, det ser rätt ut, men det hjälper inte. De ligger still.

Jag tar mig en kopp kaffe, njuter av livet, badar och har det ljuvligt medan jag kollar hur det här utvecklar sig

Jag ger inte upp, på’n igen bara! Nu har jag lagt in nya releasedatum och hoppas på hjälp från supporten. Kan de få fart på releaserna, kan de lösa mitt lilla dilemma.? ja om det går, så kommer Anowa släppas 1/6. Och Yana Yana 28/6. Vi får väl se hur det blir med det.  Jag tar mig en kopp kaffe, njuter av livet, badar, gör annat.  I spänd förväntan.. Hur ska det gå???

Här kan du lyssna på ANOWA

Och hör kan du lyssna på YANA YANA