Förmiddagsbestyr, Kejsarpalatset, traditionell Koreansk lunch och te

Idag vaknade vi mycket trötta
Hur är det möjligt??! undrade Anneli, som inte ville stiga upp, jag har sovit och sovit och ändå är jag inte utsövd.

Frukosten var magnifik och därefter stack vi upp på hotellets tak, där vi gjorde Mindful Movements och sedan mediterade och därefter hoppade ner i jacuzzin (inte lika varm som hemma, men skön ändå)


tog kvällsbilder av hotellets tak-terrass, fullt med växter och blommor
så himla vackert. och utsikten över stan är hänförande

Sen var det Sightseeing time med Min-gi. Min-Gi jobbar på Music Compass och jag träffade honom på Midem i januari i år. Nu var det tänkt att han skulle visa oss runt lite under en dag. Så vi skulle få se en del av Seoul och planen var först Kejsarpalatset, sen den traditionella marknadsgatan, lucnh, te och avsuta med att åka högt upp i ett torn och se på utsikten.Vet inte varför bilden, som är stående, hela tiden lägger isg, men du får väl vrida på huvudet du med, så ser du solstrålen Min-Gi, som var vår guide under sightseeingen idag.

Först ut var kejsarpalatset och det var vackert och stämningsfullt. mycket och många trappor, högre steg än hemma hos oss i Sverige och mina knän sa ajöss redan från början och värkte av bara tusen vid varje steg. Så tog vi en taxi till den traditionella marknadsgatan, med massor av små shoppar med koreanskt hantverk och mängder av stånd på den minimala gågatan, med allehanda grejer. Prissättningen är fast, så man slipper prutningen.. Anneli blev förälskad i dessa shoppar, eller var det möjligen själva shoppingen hihi 🙂

och vi tappade bort Min-Gi, när hon ville stanna och titta på några häftiga väskor.. Jag hade min mobil och ringde honom, medan Anneli klev upp på en hög sten och hoppades att hon skulle synas ovanför folkmassan..
Sedan åt vi lunch på en traditionell koreansk restaurant och himmel va gott det var.
Te därnäst på ett traditionellt te-ställe. Min-Gi drack risté och vi någon slags fruitpunch-te, som var isande kall, och sööööööööööt. Vackert ställe, omgivet av gallerier.

När jag kände att nu måste mina ben vila, hoppade vi över ornet med utsikten (tar det kanske på måndag..) så begav vi oss hemåt

Anneli hann knappt hem, så försvann hon, hon blev som eterisk efter besöket på den där gågatan

Anneli, den flyende vinden, svävar iväg på shoppingens vindar

medan jag sitter här uppkrupen i sängen och beskriver vår dag på bloggen

Den har varit bra, utom för knäna kanske ska vi dinera med Pilung ikväll
vi får se hur det blir med det. Vi mår prima, allt är bra, vi blir omhändertagna som drottningar
Toodeloo mina kära vänner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *