Wah Wah – liveblogg

Låten med ingen text.. eller rättare sagt, det hade den inte under inspelningen. Jag sjöng hela partier på just wah wah wah wah… osv.
Och för första gången hör jag nu kören vi spelade in häromsistens. Låter fint. Och nu ska vi bara få till det med stråkarna. Den här låten tar lite längre tid. Vad är det för kompositör som skriver sånger i H-dur (B-dur för alla nya musikmänniskor)!! Jag bara undrar… Skitsvårt för stråkmusiker att spela på. Men de får till det iaf, mycket skickliga instrumentalister. Fint skrivna stråkarr, Tormod!

Malou, sångerska på väg mellan studion och mixerrummet. är lite suddig i konturerna..
Malou, sångerska på väg mellan studion och mixerrummet. är lite suddig i konturerna..
Malou och Tormod resonerar om wah wah - texten som är på väg att bli till. Jag ser lite tveksam ut, men det kan också vara att jag är lite efter-mackan-trött. Sovläge är längre fram på vägen dock..
Malou och Tormod resonerar om Wah wah – texten, som är på väg att bli till. Jag ser lite tveksam ut, men det kan också vara att jag är lite efter-mackan-trött. Sovläge är längre fram på vägen dock..
Många saker att fundera över. Själv har jag tagit lite tankepaus..
Det är många saker och detaljer i synnerhet att fundera över på en inspelning.
Själv har jag tagit liten paus… tankepaus.. tomt i skallen med andra ord hihi 🙂

Nu är Wah Wah färdig och nu ger vi oss i lag med Happiness Is Just A Smile Away, med fantastiskt fin text av Susanne Wigforss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *