Meditativa Ljus-Sånger & Yoga – KörWorkshop 24-26/7

Kom och sjung med oss! KÖRWORKSHOP på Snäcksjön

Tänk dig att under 3 dagar få försjunka in i de långa, långsamma LjusSångerna och bara vara. Sjunga dem, gunga dem och flyta med i dem. Ibland ytterligt stillsamt, ibland svängigt, lyckligt, högt och fritt. Meditativa sånger, med texter som talar till känslan. Ett imaginärt språk med mycket vokaler som öppnar upp rösten och släpper den fri. LjusSånger är sånger som är tänkta att sjunga tillsammans, i ett böljande flöde.

Tänk dig att varje dag få andas ut med yoga, inspireras av Annilie att låta kroppen vidga sig, sträcka sig, mjukas upp. Att få slappna av spända muskler, prova på olika andningsövningar och fyllas med ny energi.

Allt detta är möjligt under denna körworkshop.. och mer därtill

Vi sjunger sånger från Malous nya album LightSongs #1. Noter och inspelningar av sångerna kommer finnas på websidan, så att du kan kolla stämmor och lyssna in sångerna vi ska sjunga. När vi övar tillsammans, så används inte noter.

tid: 24 juli – 26 juli 2019, kl 10-16.
lunch och fika ingår

plats: Rosa Rummet, det nya musikrummet i mitt hus Paradiset. Det är ett av husen på gården Snäcksjön.
Snäcksjön ligger en bit utanför Öregrund i Roslagen.
För den som inte har bil, så stannar Buss 811 ca 600 m från gården.

kostnad: 1.500 kr inkl lunch och fika, bokningsavgift 500 kr

boende: för den som kommer lite längre ifrån och söker ett billigt boende, så finns 9 bäddar i ett grannhus, för 200 kr/natt. (för den som så önskar så finns sänglinne för 100 kr/person)

frågor & anmälan: maila Malou

Malou Berg, körledare. Annilie Pettersson, yoga-lärare.

I samband med lunchen finns det tid att bada i vår vackra källsjö; Snäcksjön, som ligger alldeles nedanför huset eller bara njuta av det svenska sommarvädret.

OBS! Det finns islandshästar, hund och katter på gården
lunchen är såväl gluten- som laktosfri.

Välkommen!

Boka plats nu. Begränsat antal

läs mer här